Enklere leiebil for hele bedriften

Derfor bør du bruke Hyre for Bedrift

Med bedriftskonto på Hyre kan du gi ansatte enkel tilgang på bil ved behov, og alt blir satt på bedriften sin regning. På denne måten sparer bedriften tid og penger med enklere kostnadsføring og de ansatte få sømløs og enkel tilgang til leiebil der de er.

Kostnadsbesparende for bedriften

Hyre er en rimelig og enkel leiebiltjeneste med smarte løsninger som kan redusere bilkostnadene til bedriften med over 50%.

Enklere for de ansatte

Med over 1000 biler fordelt i Oslo, Bergen og Trondheim sparer ansatte betydelig tid når bil er mer gunstig enn kollektivt.

Bedre for miljøet

En delt bil erstatter 10 private biler, som gir mer plass til boliger, grøntareal og mennesker.

Kundehistorier

Tangrystan bruker Hyre i sin travle jobbhverdag

For Tangrystan er hver dag, uke og prosjekt ulik. Noen dager har veldig høyt trykk og noen uker skulle gjerne hatt flere dager. I løpet av et år har Tangrystan over 30 produksjoner.

Slik leverer Hyre bil til produksjonen bak Skal Vi Danse

Med mange pågående produksjoner og crew i aksjon, er det ekstremt viktig med fleksible leiebilløsninger og god kontroll.

Hjemmelegene på hjul med Hyre

På oppdrag fra Oslo kommune har Hjemmelegene stått for testingen av 9% av alle påviste koronatilfeller i Oslo i 2020. Hjemmelegene ble bedt om å rykke inn da det brant som mest.

Hva kan du gjøre med bedriftskonto på Hyre?

Gi ansatte tilgang til å bestille bil selv

Med bedriftskonto slipper ansatte å legge ut for jobbreisen og kan enkelt bestille leiebil på bedriften sin regning.

Bestill bil på vegne av andre

Som administrator kan du bestille bil på vegne av andre via app eller web. En SMS med lenke til leieforholdet sendes automatisk. Vi fikser resten.

Samle alle kostnader på én kvittering

Alle kostnader knyttet til kjøreturen som leiepris, bom og kilometer kjørt blir automatisk kalkulert underveis. Du kan også betale for parkering og drivstoff direkte i appen slik at alle kostnader samles på en og samme kvittering.

Knytt leiekostnader til rett avdeling eller prosjekt

Legg til inntil to felter som må fylles ut ved bestilling av bil for å enkelt kunne allokere kostnadene i etterkant. Sett det opp med prosjektnummer, avdelingsnummer, fritekst eller hva som passer best for deg og din bedrift.

Få full oversikt med detaljerte rapporter

I bedriftsportalen får du som admin full kontroll over alle aktive og tidligere leieforhold. Du kan eksportere detaljerte regnskaps- og bruksrapporter til Excel slik at dere kan bearbeide dem slik dere ønsker.

Kom i gang

Å sette opp en bedriftskonto på Hyre er både raskt, enkelt og helt gratis. Det koster ingen ting å ha bedriftskonto, og du betaler kun når du leier en bil.

Selv om alt er såre enkelt har vi samlet en liten guide til hvordan du kommer i gang her.

Slik kommer du i gang steg for steg

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å ha bedriftskonto?

Nei, det er ingen faste kostnader å ha en bedriftskonto på Hyre. Du blir kun belastet når man faktisk leier bil, og du kan legge til så mange ansatte du ønsker.

Kan jeg få faktura?

Ja, du kan søke om å få månedlig faktura eller enkeltfaktura når du opprettet bedriftskonto, og du får svar innen en virkedag.

Er det andre leiepriser for bedrifter?

Du betaler de samme lave leieprisene enten du leier privat eller via en bedriftskonto på Hyre.

Må jeg ha en ekstra bruker i tillegg til min private?

Nei, du har samme bruker og innlogging uansett om du leier i jobb eller privat. Eneste forskjellen er at du velger et annet betalingsmiddel når du bestiller bil.