Få sømløs bildeling i sameiet

Få leieinntekter på p-plasser til glede for alle

Desto nærmere bilen er der hvor folk bor, jo enklere blir det å kvitte seg med egen bil og ta overgangen til bildeling. Mange biler står mye stille og opptar plasser som ellers kunne vært til nytte for alle som bor i nabolaget.

Dersom dere har ledige parkeringsplasser leier vi den gjerne av dere.

Vil du vite mer?

Dersom sameiet eller borettslaget ligger i Oslo, Bergen eller Trondheim kan vi i løpet av kort tid plassere ut biler i ditt nabolag. Så lenge dere har en parkeringsplass kan vi komme i gang på null komma niks.

Om dette virker interessant, så send oss en mail da vel!

Send oss en mail

Ingen faste kostnader. Kun månedlige leieinntekter

Bilene fra Hyre vil bli tilgjengelig for alle, uansett om man bor i sameiet eller like ved. Derfor betaler sameiet heller ingen ting for å få bilene utenfor - snarere tvert i mot får dere månedlige leieinntekter fra oss på parkeringsplassen. De som leier bilen betaler kun de faste lave leieprisene på Hyre.

Høres bra ut, men hva skal til?

Det er ikke mye som skal til for å få biler i nabolaget ditt, men det er noen punkter vi trenger å huke av:

Sameiet er i Oslo, Bergen eller Trondheim

Fordi vårt serviceapparat som ordner med vask, service, dekkskift og annet vedlikehold er etablert i disse byene.

Bilen er tilgjengelig for alle. Hele døgnet.

Om p-plassen er i et lukket anlegg må man kunne åpne porten med GSM-oppringing eller ved inntast av kode, slik at man får tilgang til bilen. Koden vil kun bli synlig for de som leier bilen, og under et aktivt leieforhold.

Det er dekning der bilen står

Fordi Hyre en en heldigital bildelingstjeneste må vi ha dekning i det man plukker opp og leverer tilbake bilen. Men slapp helt av, for bilen låser du opp med Bluetooth, så det er bare å reise til fjells..

Elbiler trenger lading

Elbil funker best med strøm, så dersom man helst vil ha en elbil må plassen ha en ladeboks. Da slipper man å komme til en bil som er tom for strøm. Deilig, ikke sant?

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å få biler til sameiet vårt?

Nei, det koster ingen ting å ha biler fra Hyre tilgjengelig på parkeringsplasser til sameiet eller borettslaget. Så lenge bilene er offentlig tilgjengelige for alle å leie vil det kun være de som leier bilen som betaler for bruken.

Hvordan gjør vi det med betaling for strøm?

Normalt sett så betaler vi en fast månedlig leieavtale for parkeringsplassen som inkluderer strømforbruket. Ta kontakt med oss så finner vi en god løsning sammen.

Må vi binde oss for en lang periode?

Nei, Hyre skal være superfleksibelt og det er ingen bindingstid utover løpende 1 måned for begge parter. På den måten kan vi bli enige om å fjerne biler dersom de ikke blir brukt, eller dere ønsker å bruke plassene til noe annet.