Et teknologiselskap i stor vekst og bevegelse

Vi i Hyre er brennende opptatt av teknologi og deler alle en visjon om en fremtid der ingen trenger å eie egen bil i byene.

Nordens største bildelingstjeneste på 4 år

Hyre er et bildelingsselskap som ble etablert i 2017 med 8 ansatte og lanserte første versjon av appen i 2018 med 50 biler. I dag teller vi 35 teknologioptimistiske ansatte og med over 1 500 biler er vi blitt Nordens største bildelingstjeneste.

Med appen vår kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.

Bilene våre er alltid tilgjengelig og vi jobber hver dag for at vi aldri skal være mer enn 5 minutter unna deg. Bilflåten er eiet og driftet av Hyre, noe som gir oss full kontroll over kundereisen og sikrer deg trygg og forutsigbar tilgang til moderne biler til lave priser.

Vi elsker teknologi

Vi elsker hvordan teknologi gir oss mulighet til å lage fantastiske kundeopplevelser og utfordre status quo. De ulike plattformene og tjenestene vi bruker er designet og utviklet av våre egne ansatte, noe som gir oss en fart og fleksibilitet som få andre har.

Hyre er et joint venture mellom Møller Mobility Group og Hyre Management, med MMG som største eier.

Vi tror på en fremtid med delte, selvkjørende elbiler fordi:

Bilen i seg selv er i endring

Biler er nå koblet til internett, noe som muliggjør mer effektiv bildeling. Videre er bilen nå elektrisk og med tiden autonom.

Demografien er i endring

Bilen er ikke lenger et viktig statussymbol, og det er færre unge voksne som ønsker å eie en bil. Folk ønsker enkelhet, fleksibilitet og frihet.

Bærekraft er et krav

Måten vi beveger oss på i dag er ikke bærekraftig. Selv med elbiler vil fortetting i de største byene tvinge frem alternative løsninger innen persontransport.

Teams

Utvikling

Hyre er fortsatt et lite selskap med en relativt liten utviklingsavdeling – så alle må gjøre litt av alt. Våre utviklere bygger helt nye muligheter for både kunder, ansatte og leverandører, og sørger for at vi ikke mister de vi allerede har bygget. Det betyr å bygge og vedlikeholde frontend- og backendsystemer, å bidra med analyser og å orkestrere infrastruktur og prosesser.

Les mer om utviklingsteamet her

Administrasjon og Forretningsutvikling

Som et teknologiselskap utvikler vi ikke kun en bildelingsapplikasjon, men ser på det totale bildet av mobilitetstjenester hvor teknologien og kunnskapen vår kan utgjøre en forskjell. Da må alt fra økonomi, strategi, innkjøp og forretningsutvikling henge sammen og ha kapasitet til å gripe mulighetene.

Produkt

Med et stort antall produkter og tjenester - nye og eksisterende som alle skal henge sammen og gi verdi for brukerne våre har vi dedikerte produkteiere som planlegger, designer og er med å bygge alle våre nye løsninger.

Insikt og analyse

For å kunne forstå mulighetene som ligger foran oss i den enorme mengden data som er tilgjengelig strukturerer , analyserer og gjør tilgjengelig verdifull informasjon til alle deler av selskapet slik at vi hver dag kan gjøre raske og faktabaserte beslutninger og veivalg.

Drift og kundeservice

Med en stadig voksende bilpark og flere nye kunder hver eneste dag er det kritisk at vi er tilgjengelig for kundene våre. Siden vi lanserte i 2018 har vi vært ekstremt opptatt av å levere den beste kundeservicen og lage de mest effektive systemene for å håndtere drift i stor skala.

Salg og Marked

Vekst kommer i stor grad av å ha et fantastisk produkt, men det hjelper også å sørge for at flest mulig personer og selskaper oppdager tjenestene vi lager. Så her jobber vi med alt fra B2B salg og kommunikasjon til reklame, design og merkevarebygging.

Utviklingsteamet

Da vi startet Hyre hadde vi en idé om at det skulle være like enkelt, smidig og raskt å bruke bildeling som å eie egen bil. For å oppnå denne idéen skulle vi bruke teknologi. Derfor er det utviklingsavdelingen i Hyre som er selve forretningen, og motoren som gir oss konkurransefortrinn. Helt siden starten har vi møtt våre problemer med en teknologisk løsning.

Vi har stor tillit til utviklingsavdelingen vår, og dermed forsøker vi å legge opp arbeidsdagen på en måte som gir muligheter til å løse problemer, og til å bygge løsninger.

Les mer om utviklingsteamet her

Slik møter Hyre åpenhetsloven

I Hyre forstår vi at vi har en viktig rolle ut mot våre leverandører. Vi jobber for å sikre at tjenestene våre leveres fra etisk forsvarlig drift. Dette er en integrert del av vår strategi.

Vi stiller krav til oss selv og jobber aktivt med leverandørevaluering og oppfølgning. I tråd med den nye åpenhetsloven gir vi også våre kunder innsyn i arbeidet vårt.

Har du spørsmål rundt vårt arbeid med leverandøroppfølging? Send mail til aapenhetsloven@hyre.no.

Les vår redegjørelse for aktsomhetsvurderingene

Kontakt oss:

Hyre AS
Orgnr. 918 719 601
Chr. Krohgs gate 16, 0186 Oslo

Partnere

If

If Skadeforsikring

Markedets beste ansvar- og kaskoforsikring inkludert.

BankID

Sikker med BankID

Samme teknologi som i nettbanken. Trygt. Raskt. Enkelt.

Møller Mobility Group

Langsiktig investor

Møller Mobility Group er vår viktigste investor og samarbeidspartner.