Lei varebil fra 599 kr dagen

Enkel og rimelig tilgang på varebil. Når som helst.

Med Hyre kan du leie en varebil for en time eller mange dager, og med mulighet for å plukke opp en bil når som helst på døgnet er det nesten som å ha sin egen varebil. Varebilene våre står plassert på nærmere 50 lokasjoner i Oslo, og varierer fra små til store varebiler du kan kjøre med vanlig førerkort.

Finn nærmeste varebil i appen

Liten varebil 3m3

Våre minste varebiler med 3m3 lasterom er ideell når du bare skal transportere mindre ting, som pappesker eller kanskje noen sekker med ved.

kr 599/dag

kr 129/time

Stor varebil 6m3

Enten du trenger flyttebil eller skal hente noe stort er en varebil med 6m3 lasterom den perfekte partneren. Enkle å kjøre i byen da de ikke er for store og lange, og med normal høyde som gjør at du kommer deg inn i de aller fleste parkeringshus uten å lage cabriolet.

kr 899/dag

kr 179/time

Elektrisk varebil

De fleste som trenger flyttebil kjører gjerne korte avstander, men ofte frem og tilbake og inn og ut av bomringen. Ikke bare er en elektrisk varebil godt for miljøet, men også ganske smart for lommeboka.

kr 899/dag

kr 179/time

Så enkelt kan du leie varebil i Trondheim med Hyre

Hyre gjør det lekende lett for deg å leie bil i Oslo, Bergen og Trondheim når du trenger. Det koster ingenting å lage bruker og du kan sitte bak rattet på under fem minutter. Bilene låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen.

Last ned og registrer deg

For å leie bil og låse opp med mobilen må du laste ned Hyre-appen og lage bruker ved å logge inn med BankID.

Velg bilen som passer deg

Du kan leie i en time eller flere døgn. Velg å plukke opp bilen umiddelbart eller reserver frem i tid. Når du er ferdig leveres bilen tilbake til plassen den tilhører.

Lås opp med mobilen

Mobilen er bilnøkkelen din, så du trenger ikke vente på noen eller stå i kø for å få nøkkel. Appen kobler seg til bilen med bluetooth og du låser opp med et enkelt tastetrykk.