hongqi_e-hs9
Mobilitetsplan fra Hyre

Spar inntill 50% mot vanlig leasing

Oslo Komunne logoRambøll logoMulticonsult logoTelia Company logoNordisk Banijay logoTV2 logoSeefood logo

Fri bruk i hverdag til fastpris

En Mobilitetsplan er som et årskort på leiebil som alle ansatte kan dele på, og som gir tilgang til å leie mandag til fredag hele året for en fast lav månedspris.

Ta kontakt for å komme i gang

Og slik fungerer det

Regn ut hva dere kan spare på å bytte

Gjenom å bytte til Mobilitetsplan kan din bedrift spare inntil 50% sammenlignet med tradisjonell leasing.

Prøv vår kalkulator her

Fordelene med Mobilitetsplan
price-icon-thin
Kostnadsbesparende for bedriften

Med en fast lav månedspris holder bedriften full kontroll på kostnadene samtidig som det gir økt fleksibilitet. Gjennom en Mobilitetsplan bruker dere bil bare når det er nødvendig, til fast lav pris.

phone with map-icon
Enklere for de ansatte, og bedriften

Med over 1000 biler fordelt i Oslo, Bergen og Trondheim sparer ansatte betydelig tid når bil er mer gunstig enn kollektivt. Og alt av vedlikehold og drift gjør vi, slik at dere slipper.

sameie-blue.458a29b7
Bidrar til bedriftens klimamål

En delt bil erstatter inntil 15 private biler, noe som gir mer plass til boliger, grøntareal og mennesker. Gjennom en Mobilitetsplan kan dere samtidig bestemme hvilke biler dere leier for å nå klimamålene.

kvittering_mobil_ikon
Kostnadsføring skjer direkte.

Alle utlegg går direkte til bedriften og administreres gjennom vår bedriftsportal. På denne måten sparer dere tid og penger med enklere kostnadsføring og de ansatte får sømløs og enkel tilgang til leiebil uten behov for kvitteringshåndtering.

Priser

Våre priser er tilpasset etter deres behov og størrelse på Mobility Plan. Alle planer inkluderer blant annet frie kilometer, gratis parkeringsplass og service.

Compact

Go Electric
kr 6 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Large

Go Electric
kr 7 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Compact

kr 7 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Large

kr 8 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Alltid inkludert


Fri kilometer
Fri kilometer
Gratis parkeringsplass
Gratis parkeringsplass
Serviceavtale
Serviceavtale
Dekkskift og -hotell
Dekkskift og -hotell
Vask og vedlikehold
Vask og vedlikehold
Forsikring inkl. ung sjåfør
Forsikring inkl. ung sjåfør
24/7 kundeservice og veihjelp
24/7 kundeservice og veihjelp
Gratis booking- og adminsystem
Gratis booking- og adminsystem
Kjørebok med kostnadskoder
Kjørebok med kostnadskoder
Ubegrenset antall sjåfører
Ubegrenset antall sjåfører
Klimarapporter
Klimarapporter
Gratis kansellering
Gratis kansellering
Et utvalg av våre kundecaser
image_web_bedrift1-4
AF Energi bytte til bildeling: Enklere og mer fleksibelt enn leasing, 2024-01-22

Noen ganger trenger jeg en varebil, andre ganger holder det med en liten personbil. Med en Mobilitetsplan går det veldig smidig.

image_web_bedrift1-2
Norconsult: dropper egne firmabiler, 2022-12-05

Da vi skiftet til en Mobilitetsplan viser de foreløpige tallene at vi kutter grunnkostnader med 40 prosent.

Slik fungerer det

Med Mobilitetsplaner fra Hyre erstatter du egne biler som bedriften eier eller leaser med tilgang til hele vår delte bilflåte til en fast lav månedspris. Én Mobilitetsplan gir mulighet til å bruke én bil av gangen for den faste månedsprisen, samtidig som det gir ansatte større fleksibilitet fordi man kan ta i bruk hvilken som helst av våre over 1 000 biler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stockholm.

Vi har illustrert hvordan en Mobilitetsplan fungerer ved leie av to ulike biler med flere leieforhold over en periode på én uke. Med én Mobilitetsplan kan du leie så mye bil du vil på hverdager til en fast lav månedspris, men kun én bil av gangen. Overlappende leieforhold kommer i tillegg til den faste månedsprisen. Dere styrer selv hvilke ansatte som skal få tilgang.

Sammenlignet med egen bilpark

En Mobilitetsplan innebærer noen praktiske forskjeller både for de som administrerer dagens bilpark og for brukerne.

Eie
Lease
Mobilitet­splan
Egen profil på bilXX
Bruk bedriftens bil i helgerXX
ServiceXX
ForsikringX
ParkeringX
Dekkskift og dekkhotellX
Nøkkelløst bookingsystemX
Vask og vanlig vedlikeholdX
Ingen nedetid ved serviceX
Ingen administra­sjonstidX
Plukk opp en bil hvor du vilX
Erstatt egen bilpark med Mobilitetsplan

Visste du at hovedkilden til CO2-utslipp for dagens biler er selve produksjonen av bilen? Derfor er det å redusere antall biler på veien det viktigste vi kan bidra med for å redusere utslippene. Én delt bil erstatter inntil 15 privatbiler, noe som gir betydelig reduksjon i utslipp og samtidig bidrar til bedriftens klimamål.

Kom i gang

Interessert i én Mobilitetsplan, men har ikke en Bedriftskonto hos oss ennå?

Opprett gratis bedriftskonto i dag

Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med bildeling for en bedrift?

De tre største fordelene for en bedrift som velger en Mobilitetsplan fra Hyre handler om økonomi, miljø og fleksibilitet. Sammenlignet med å eie eller lease egne biler gir bildeling gjennom en Mobilitetsplan svært konkurransedyktige priser fordi man slipper å betale for å ha biler stående ubrukt i helger, ferier og helligdager, og bedriften slipper å bruke tid og kostnader på å administrere bilene. Å benytte en delt bilflåte bidrar samtidig til en bedre utnyttelse av den eksisterende bilparken, som igjen sparer miljøet gjennom et redusert behov for produksjon av nye biler. Høyere utnyttelse betyr i tillegg færre biler totalt på veiene, som vil frigjøre areal som i dag blir brukt til parkeringsplasser. Til slutt gir bildeling gjennom en Mobilitetsplan økt fleksibilitet — både for bedriften som enkelt kan justere opp og ned sitt behov, og for den ansatte som kan plukke opp en bil rett utenfor døren istedenfor å først dra inn til kontoret for å hente en av bedriftens biler.

Hvordan gjør vi det hvis bedriften trenger flere biler samtidig?

En bedrift kan kjøpe flere Mobilitetsplaner for å dekke sitt bilbehov. Har dere eksempelvis tre leasingbiler i dag, er det naturlig å tenke at tre Mobilitetsplaner vil være passende for dere. Står en av bilene mye stille, holder det kanskje med to Mobilitetsplaner, og ved ekstra behov kan bedriften leie bil med de vanlige lave Hyre-prisene.

Hvordan kan det være så billig?

Mobilitetsplanene fra Hyre kan være så billige fordi bedriftsetterspørselen er komplementær med privatpersonetterspørselen av delebil! Privatpersoner booker biler mest på kveld, i helger, og på hellig- og feriedager — helt omvendt av når man vanligvis har behov som en bedrift! Bruk som dekkes av Mobilitetsplanen vil altså øke utnyttelsen av vår eksisterende bilflåte, og kan derfor prises lavere enn totalkostnaden ved å lease en bil.

Hva skjer hvis det ikke er noen biler tilgjenglig når jeg trenger det?

Hyre drifter Nordens største bildelingsflåte, og følger kontinuerlig med på etterspørselen av bil i byene vi er etablert. Vi har i tillegg overskuddskapasitet på dagtid i arbeidsuken, og er derfor trygge på at det vil være biler tilgjengelig når Mobilitetsplankunder trenger bil.

Hva er inkludert av vask, service, hjulskift, osv.?

Alt vedlikehold som vask, hjuloppbevaring- og skift, service, og spylevæske er inkludert. Fordi man har tilgang til hele bilflåten, og ikke én spesifikk bil, håndterer vi alt vedlikehold av bilene.