Steg 2: Sett opp betaling

Fordelene med Bedriftskonto er at du får samlet alt på én og samme betalingsprofil, slik at ansatte slipper å bruke tid på å legge ut og selskapet får bedre oversikt over alle kostnadene og bruk av bil.

Legg inn betalingsmiddel

Når du registrerer din bedrift må du legge inn et betalingsmiddel for å kunne begynne å leie bil på bedriftskontoen. Du betaler ingenting for å ha bedriftskontoen aktiv. Du betaler kun når du leier bil.

Be om fakturaavtale

Dersom du ønsker faktura fremfor å belaste et betalingskort kan du enkelt søke om dette, og du vil få svar i løpet av neste virkedag. For å få faktura må bedriften ha kredittscore B eller bedre.

Gå til bedriftsportalen

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få faktura?

Ja, du kan søke om å få månedlig faktura eller enkeltfaktura når du opprettet bedriftskonto, og du får svar innen en virkedag.

Er det andre leiepriser for bedrifter?

Du betaler de samme lave leieprisene enten du leier privat eller via en bedriftskonto på Hyre.

Hvorfor er det bedre å betale med bedriftskonto hos Hyre?

Hvis en ansatt betaler med bedriftskonto i stedet for å betale med sitt vanlige betalingskort har det flere fordeler. Regningen går direkte til bedriften, så den ansatte slipper å gjøre utlegg. Kvitteringen skrives ut til bedriften, og kan brukes som bilag. Alle kostnader knyttet til leieforholdet, inkludert parkering, lading og tanking som er gjort gjennom appen kommer i bedriftens kostnadsrapporter.