Enklere leiebil for hele bedriften

AFRY logoFlexistore logoIf logoCOWI logoRejlers logoSector Alarm logoTelia logo

Derfor bør du leie bil med Hyre for Bedrift

Med bedriftskonto på Hyre kan du gi ansatte enkel tilgang til leiebil ved behov, og alt blir satt på bedriften sin regning. På denne måten sparer bedriften tid og penger med enklere kostnadsføring og de ansatte får sømløs og enkel tilgang til leiebil der de er.

Kostnadsbesparende for bedriften

Hyre er en rimelig og enkel leiebiltjeneste med smarte løsninger som kan redusere bilkostnadene til bedriften med over 50%.

Enklere for de ansatte

Med over 1000 biler fordelt i Oslo, Bergen og Trondheim sparer ansatte betydelig tid når bil er mer gunstig enn kollektivt.

Bedre for miljøet

En delt bil erstatter 10 private biler, som gir mer plass til boliger, grøntareal og mennesker.

Våre løsninger for bedrift

Pay-as-you-go

Ingen faste kostnader. Betal kun når ansatte leier bil.

Opprett bedriftskonto og legg til ansatte som skal fa lov å leie bil på bedriften sin regning. Ingen månedspris og du betaler kun per leie. Passer små og mellomstore bedrifter med variert behov for bil, og kan enkelt kombineres med en fast mobilitetsplan.

Opprett gratis bedriftskonto

Mobilitetsplan

Fast månedspris for kapasitet ansatte kan dele på.

Sett opp en mobilitetsplan for bedriften med én eller flere månedspass tilpasset bedriftens behov. Hvert månedspass gir tilgang til å leie én bil av gangen og alle ansatte kan dele på det. Passer bedrifter med jevnt behov, og kan fint kombineres med pay-as-you-go.

Se priser og les mer

Kundehistorier

Dropper egne firmabiler. - Kutter bilkostnadene nesten i to med bildeling

Vanlige folk har for lengst oppdaget at bildeling er bra for lommeboka og miljøet. Nå kommer bedriftene etter. – Vi kutter bilkostnadene med rundt 40 prosent, forteller Bergens-selskap om bildelingstjenesten Hyre.

Reduserer bilpoolen med 80 prosent: - Viktig for å nå klimamålene våre

Bærekraft er en av de viktigste driverne når norske selskaper bytter ut eide og leasede biler til fordel for bildeling. – Målet er null utslipp og null avfall innen 2030, forteller bilansvarlig i Telia.

Kutt kostnader og utslipp ved å redusere bedriftens bilpark

Norge har vært et foregangsland for resten av verden i å elektrifisere bilflåten, sterkt drevet av en offensiv politikk knyttet til gunstige elbilfordeler. I dag står elbiler for over 80% av nybilsalget, men samtidig stiger antall biler i takt med elektrifiseringen.

Se alle artikler

Hva kan du gjøre med bedriftskonto på Hyre?

Gi ansatte tilgang til å bestille bil selv

Med bedriftskonto slipper ansatte å legge ut for jobbreisen og kan enkelt bestille leiebil på bedriften sin regning.

Bestill bil på vegne av andre

Som administrator kan du bestille bil på vegne av andre via app eller web. En SMS med lenke til leieforholdet sendes automatisk. Vi fikser resten.

Samle alle kostnader på én kvittering

Alle kostnader knyttet til kjøreturen som leiepris, bom og kilometer kjørt blir automatisk kalkulert underveis. Du kan også betale for parkering og drivstoff direkte i appen slik at alle kostnader samles på en og samme kvittering.

Knytt leiekostnader til rett avdeling eller prosjekt

Legg til inntil to felter som må fylles ut ved bestilling av bil for å enkelt kunne allokere kostnadene i etterkant. Sett det opp med prosjektnummer, avdelingsnummer, fritekst eller hva som passer best for deg og din bedrift.

Få full oversikt med detaljerte rapporter

I bedriftsportalen får du som admin full kontroll over alle aktive og tidligere leieforhold. Du kan eksportere detaljerte regnskaps- og bruksrapporter til Excel slik at dere kan bearbeide dem slik dere ønsker.

Kom i gang

Å sette opp en bedriftskonto på Hyre er både raskt, enkelt og helt gratis. Det koster ingen ting å ha bedriftskonto, og du betaler kun når du leier en bil.

Selv om alt er såre enkelt har vi samlet en liten guide til hvordan du kommer i gang her.

Slik kommer du i gang steg for steg

Fortell oss hva vi kan gjøre bedre!

Er det noe du skulle ønske Hyre gjorde annerledes, eller kanskje du har en tilbakemelding eller idé? Gå til Hyres forslagskasse for å stemme frem eller foreslå nye ideer.

Gå til Hyres forslagskasse

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å ha bedriftskonto?

Nei, det er ingen faste kostnader å ha en bedriftskonto på Hyre. Du blir kun belastet når man faktisk leier bil, og du kan legge til så mange ansatte du ønsker.

Kan jeg få faktura?

Ja, du kan søke om å få månedlig faktura eller enkeltfaktura når du opprettet bedriftskonto, og du får svar innen en virkedag.

Er det andre leiepriser for bedrifter?

Du betaler de samme lave leieprisene enten du leier privat eller via en bedriftskonto på Hyre.

Må jeg ha en ekstra bruker i tillegg til min private?

Nei, du har samme bruker og innlogging uansett om du leier i jobb eller privat. Eneste forskjellen er at du velger et annet betalingsmiddel når du bestiller bil.