Slik kommer du i gang med Hyre

Som ansatt i en bedrift med en konto hos Hyre følger du disse stegene for å komme i gang.

1

Du får en invitasjon på mail

Følg lenken fra invitasjon på mail og logg inn med BankID for å registrere og knytte brukeren din til bedriftskontoen.

bank id
2

Last ned og logg inn

Med Hyre-appen installert logger du inn med BankID.

bank id
3

Betalingsprofil

Endre enkelt fra privat til bedrift nederst i bestillingsvinduet.

bank id
4

Lås opp med mobilen

Når leieforholdet starter låser du opp bilen med mobilen. Sørg for at du har aktivert Bluetooth og stedstjenester på mobilen for å få kontakt med bilen.

bank id
Nyttig å vite
icon-parking
Parker integration

Betal for parkering raskt og enkelt med vores integration i Hyreappen. Bare velg parkering og sett tiden du ønsker, så fikser appen resten.

Circle K
Fyll drivstoff med Circle K-Kort

Har du behov for å fylle drivstoff underveis kan du bruke Circle K-kortet som er festet i solskjermen i bilen på alle Circle K-stasjoner. Aktiver kortet og hent pin-koden i Hyre-appen med et klikk, og kostnadene havner automatisk på leieforholdet og bedriftskontoen.

ekstra
Legg til ekstra sjåfør

Alle som kjører bilen må være registrerte brukere på Hyre og være lagt til som ekstra sjåfør på leieforholdet for å følge vilkårene og være dekket av forsikringen. Du kan legge til så mange sjåfører du trenger, og det er helt gratis. Merk evt. tillegg på forsikring for sjåfører under 23 år.

kalender-start
Utvid leieperiode

Skulle du ha behov for bilen lenger en først planlagt er det enkelt å utvide leieforholdet rett i appen, enten for en time eller flere dager, og så lenge bilen er tilgjengelig.

icon-moving-car
Kjør nå

Når du skal leie en bil får du to valg i appen. Kjør nå eller Reserver. Velger du Kjør nå så starter leieforholdet i det du trykker Bestill, og vi reserverer bilen så lenge bilen er tilgjengelig (maks 24t). Du står så fritt å levere den tilbake når du vil og betaler kun for tiden du har hatt den (maks døgnpris).

kalender
Reserver bil

Med Reserver så velger du tidspunktet du ønsker å plukke opp og levere tilbake bilen. Bilen blir reservert og holdt av til deg i det tidsrommet du bestiller, og du betaler for hele perioden uavhengig av om du leverer den tilbake før. Med reserver kan du reservere bil langt frem i tid, og leie så lenge du ønsker.

Klart! Nå er det bare å kjøre 👇

Gå til bedriftsportalen>

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å ha bedriftskonto?

Nei, det er ingen faste kostnader å ha en bedriftskonto på Hyre. Du blir kun belastet når man faktisk leier bil, og du kan legge til så mange ansatte du ønsker.

Kan jeg få faktura?

Ja, du kan søke om å få månedlig faktura eller enkeltfaktura når du opprettet bedriftskonto, og du får svar innen en virkedag.

Er det andre leiepriser for bedrifter?

Du betaler de samme lave leieprisene enten du leier privat eller via en bedriftskonto på Hyre.

Må jeg ha en ekstra bruker i tillegg til min private?

Nei, du har samme bruker og innlogging uansett om du leier i jobb eller privat. Eneste forskjellen er at du velger et annet betalingsmiddel når du bestiller bil.