Hjelp BedriftSette opp kostnadskoder

Sette opp kostnadskoder

Som administrator kan du sette opp kostnadskoder for å enkelt allokere kostnader til rett prosjekt eller avdeling. Dette gjør du under "Innstillinger" og "Betaling". Du kan sette opp inntil to kostnadsnøkler, og du kan sette opp forhåndsdefinerte valg.

Følg stegene her:

Steg 1: Under innstillinger kan du sette opp kostnadskoder for å enkelt allokere kostnader til rett prosjekt eller avdeling. Klikk på "Betaling" til venstre i vinduet. Gå til den nederste firkanten markert med "Kostnadsnøkler" og velg "Endre".

Steg 2: Her kan du legge til inntil to kostnadsnøkler. Du kan velge tekst og forhåndsdefinerte valg i tillegg til den vanlige tekstlinjen.