Bildeling fra 6490,- i måneden

Spar inntil 50 % mot tradisjonell leasing

Fri bruk i hverdag til fastpris

En Mobilitetsplan er som et årskort på leiebil som alle ansatte kan dele på, og som gir tilgang til å leie mandag til fredag hele året for en fast lav månedspris. Én mobilitetsplan gir mulighet til å leie én bil av gangen. Bedrifter med behov for flere biler samtidig tilpasser antall mobilitetsplaner deretter.

Prøv kalkulatoren og se hva dere kan spare
Hverdag

Tilpasset den nye hverdagen

Med økt bruk av hjemmekontor blir det mindre relevant å ha biler stående fast på kontoret. Flere møter er gjennom skjerm, og mange starter dagen hjemmefra.

Administrasjon

Mindre administrasjon

Når bedriften ikke har egne biler vil man heller ikke bruke tid til å administrere bilparken. Alt av vedlikehold og drift gjør vi slik at dere slipper.

Mobilnøkkel

Biler nær kontoret

Har dere parkeringsplass til bilene deres i dag? Vi leier dem gjerne! Slik får dere inntjening på p-plassen, og flere biler blir tilgjengelig i nærheten av kontoret.

Priser

Med en fast lav månedspris holder bedriften full kontroll på kostnadene samtidig som er det gir økt fleksibilitet med kun 12 måneder binding. Ved å begrense tilgangen til hverdagsbruk kan prisene være opptil 50 % lavere enn ved tradisjonell leasing, og de aller fleste bedrifter har kun behov for bil mandag-fredag.

Compact

Go Electric
kr 6 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Large

Go Electric
kr 7 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Compact

kr 7 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Large

kr 8 490/mnd
Med 12 mnd. binding.

Alltid inkludert


Fri kilometer
Fri kilometer
Gratis parkeringsplass
Gratis parkeringsplass
Serviceavtale
Serviceavtale
Dekkskift og -hotell
Dekkskift og -hotell
Vask og vedlikehold
Vask og vedlikehold
Forsikring inkl. ung sjåfør
Forsikring inkl. ung sjåfør
24/7 kundeservice og veihjelp
24/7 kundeservice og veihjelp
Gratis booking- og adminsystem
Gratis booking- og adminsystem
Kjørebok med kostnadskoder
Kjørebok med kostnadskoder
Ubegrenset antall sjåfører
Ubegrenset antall sjåfører
Klimarapporter
Klimarapporter
Gratis kansellering
Gratis kansellering

En av ti biler

Erstatt egen bilpark med Mobilitetsplan

Visste du at hovedkilden til CO2-utslipp for dagens biler er selve produksjonen av bilen? Derfor er det å redusere antall biler på veien det viktigste vi kan bidra med for å redusere utslippene. Én delt bil erstatter inntil 15 privatbiler, noe som gir betydelig reduksjon i utslipp og samtidig bidrar til mer plass til mennesker, boliger og grøntareal.

Slik fungerer det

Med Mobilitetsplaner fra Hyre erstatter du egne biler som bedriften eier eller leaser med tilgang til hele vår delte bilflåte til en fast lav månedspris. Én Mobilitetsplan gir mulighet til å bruke én bil av gangen for den faste månedsprisen, samtidig som det gir ansatte større fleksibilitet fordi man kan ta i bruk hvilken som helst av våre over 1 600 biler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stockholm.

Mobilitetsplaneksempel

Vi har illustrert hvordan en Mobilitetsplan fungerer ved leie av to ulike biler med flere leieforhold over en periode på én uke. Med én Mobilitetsplan kan du leie så mye bil du vil på hverdager til en fast lav månedspris, men kun én bil av gangen. Overlappende leieforhold kommer i tillegg til den faste månedsprisen. Dere styrer selv hvilke ansatte som skal få tilgang.

Trikk og sykkel i Oslo

Sammenlignet med egen bilpark

Med en Mobilitetsplan har du ikke lenger faste biler du leaser (eller eier) til bedriften. Dette innebærer noen praktiske forskjeller både for de som administrerer dagens bilpark og for brukerne.

Eie
Lease
Mobilitet­splan
Egen profil på bilXX
Bruk bedriftens bil i helgerXX
ServiceXX
ForsikringX
ParkeringX
Dekkskift og dekkhotellX
Nøkkelløst bookingsystemX
Vask og vanlig vedlikeholdX
Ingen nedetid ved serviceX
Ingen administra­sjonstidX
Plukk opp en bil hvor du vilX

Anbefalt lesing

Dropper egne firmabiler. - Kutter bilkostnadene nesten i to med bildeling

Vanlige folk har for lengst oppdaget at bildeling er bra for lommeboka og miljøet. Nå kommer bedriftene etter. - Vi kutter bilkostnadene med rundt 40 prosent, forteller Bergens-selskap om bildelingstjenesten Hyre.

Les om samarbeidet her

Reduserer bilpoolen med 80 prosent: - Viktig for å nå klimamålene våre

Bærekraft er en av de viktigste driverne når norske selskaper bytter ut eide og leasede biler til fordel for bildeling. - Målet er null utslipp og null avfall innen 2030, forteller bilansvarlig i Telia.

Les hele saken her

Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med bildeling for en bedrift?

De tre største fordelene for en bedrift som velger en Mobilitetsplan fra Hyre handler om økonomi, miljø og fleksibilitet. Sammenlignet med å eie eller lease egne biler gir bildeling gjennom en Mobilitetsplan svært konkurransedyktige priser fordi man slipper å betale for å ha biler stående ubrukt i helger, ferier og helligdager, og bedriften slipper å bruke tid og kostnader på å administrere bilene. Å benytte en delt bilflåte bidrar samtidig til en bedre utnyttelse av den eksisterende bilparken, som igjen sparer miljøet gjennom et redusert behov for produksjon av nye biler. Høyere utnyttelse betyr i tillegg færre biler totalt på veiene, som vil frigjøre areal som i dag blir brukt til parkeringsplasser. Til slutt gir bildeling gjennom en Mobilitetsplan økt fleksibilitet — både for bedriften som enkelt kan justere opp og ned sitt behov, og for den ansatte som kan plukke opp en bil rett utenfor døren istedenfor å først dra inn til kontoret for å hente en av bedriftens biler.

Hvordan gjør vi det hvis bedriften trenger flere biler samtidig?

En bedrift kan kjøpe flere Mobilitetsplaner for å dekke sitt bilbehov. Har dere eksempelvis tre leasingbiler i dag, er det naturlig å tenke at tre Mobilitetsplaner vil være passende for dere. Står en av bilene mye stille, holder det kanskje med to Mobilitetsplaner, og ved ekstra behov kan bedriften leie bil med de vanlige lave Hyre-prisene.

Hvordan kan det være så billig?

Mobilitetsplanene fra Hyre kan være så billige fordi bedriftsetterspørselen er komplementær med privatpersonetterspørselen av delebil! Privatpersoner booker biler mest på kveld, i helger, og på hellig- og feriedager — helt omvendt av når man vanligvis har behov som en bedrift! Bruk som dekkes av Mobilitetsplanen vil altså øke utnyttelsen av vår eksisterende bilflåte, og kan derfor prises lavere enn totalkostnaden ved å lease en bil.

Hva skjer hvis det ikke er noen biler tilgjenglig når jeg trenger det?

Hyre drifter Nordens største bildelingsflåte, og følger kontinuerlig med på etterspørselen av bil i byene vi er etablert. Vi har i tillegg overskuddskapasitet på dagtid i arbeidsuken, og er derfor trygge på at det vil være biler tilgjengelig når Mobilitetsplankunder trenger bil.

Hva er inkludert av vask, service, hjulskift, osv.?

Alt vedlikehold som vask, hjuloppbevaring- og skift, service, og spylevæske er inkludert. Fordi man har tilgang til hele bilflåten, og ikke én spesifikk bil, håndterer vi alt vedlikehold av bilene.