priser-stor-varebil

Lei varebil i Oslo fra 199,-/time

Last ned appen og kjør nå
4,9 / 5
1,8k anmeldelser
i Play Store
5 / 5
19k anmeldelser
i App Store
Scan QR-koden for å laste ned appen
Tilgjengelig på Google Play
4,9 / 5
1,8k anmeldelser
Last ned fra App Store
5 / 5
19k anmeldelser
Enkel og rimelig tilgang på varebil i Oslo. Når som helst.

Med Hyre kan du leie en varebil for en time eller mange dager, og med mulighet for å plukke opp en bil når som helst på døgnet er det nesten som å ha sin egen varebil. Varebilene våre står plassert på masse av lokasjoner i Oslo, og varierer fra små til store varebiler du kan kjøre med vanlig førerkort.

Finn nærmeste varebil i Oslo

Liten varebil 3m³

Våre minste varebiler med 3m3 lasterom er ideell når du bare skal transportere mindre ting, som pappesker eller kanskje noen sekker med ved.

Kr 749/dag
Kr 199/time
Alltid inkludert 150 km per døgn. Kr 3,00/ekstra km

Varebil 6m³

Enten du trenger flyttebil eller skal hente noe stort er en varebil med 6m3 lasterom den perfekte partneren. Enkle å kjøre i byen da de ikke er for store og lange, og med normal høyde som gjør at du kommer deg inn i de aller fleste parkeringshus uten å lage cabriolet.

Kr 999/dag
Kr 249/time
Alltid inkludert 150 km per døgn. Kr 3,00/ekstra km
Så enkelt kan du leie varebil i Oslo med Hyre

Hyre gjør det lekende lett for deg å leie bil i Oslo, Bergen og Trondheim når du trenger. Det koster ingenting å lage bruker og du kan sitte bak rattet på under fem minutter. Bilene låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen.

icon-sofa
Last ned og registrer deg

For å leie bil og låse opp med mobilen må du laste ned Hyre-appen og lage bruker ved å logge inn med BankID.

icon-app-map-unlock
Velg bilen som passer deg

Du kan leie i en time eller flere døgn. Velg å plukke opp bilen umiddelbart eller reserver frem i tid. Når du er ferdig leveres bilen tilbake til plassen den tilhører.

icon-unlock-with-phone
Lås opp med mobilen

Mobilen er bilnøkkelen din, så du trenger ikke vente på noen eller stå i kø for å få nøkkel. Appen kobler seg til bilen med bluetooth og du låser opp med et enkelt tastetrykk.