Flytter med Hyre

Brukte Hyre for å leie varebil til flyttingen og er storfornøyd med hvor bra det fungerte.

Kristian Badendyck Fjeldstad (33) brukte Hyre for å leie varebil til flyttingen og er storfornøyd med hvor bra det fungerte.

Kristian og samboeren Hege Ubostad (29) flyttet nylig til Grünerløkka med sin to måneder gamle datter, Lisa. Samboerne manglet imidlertid en vesentlig ting i flytteprosessen: Varebil.

Han forteller at pris og beliggenhet på bilen var viktig for ham.

– Bilen var stor og var i tillegg billig å leie, så jeg er storfornøyd med hvordan flyttingen gikk, sier han.

Ikke noe hassle

Kristian har også brukt Hyre i jobbsammenheng, til helgeturer til hytta og for å besøke familie. Han forteller at det som gjør Hyre attraktivt for ham, er hvor brukervennlig appen er og at alt fungerer.

– Det er ikke noe hassle, og det er viktig for meg. Samtidig har jeg opplevd en forbilledlig kundeservice.

I tillegg til at appen er enkel å bruke liker Kristian at det er mange forskjellige typer biler på plattformen over hele Oslo, og at det er billig å leie.

– Det koster ikke skjorta og bilene er nye og fine. Det passer meg perfekt.

Plug and play

Den nybakte faren ser flere fordeler ved å leie fremfor å eie.

– Når man bor i Oslo trenger man ikke bil til enhver tid. I tillegg slipper man å styre med vedlikehold, parkeringskostnader og forsikring, og det gjør det mer attraktivt å leie enn å eie.

Han legger imidlertid ikke skjul på at det kan hende de trenger en bil nå som de har fått en datter.

– Den dagen familielivet gjør at vi trenger egen bil, kommer vi til å velge en elbil. Da er det topp å vite at Hyre er tilgjengelig med alternative biler til hytter eller ved flytting, om vi skulle trenge det, sier han og legger til:

– Hyre er «Plug and play»; du åpner bare appen og så er du på veien fem minutter senere. Enkelt.

Anbefalt lesing

Bli kjent med vår fullstack-utvikler Markus!

Markus er dev-teamets nyeste tilskudd og styrker Hyre på teknologi og utvikling. Han har bakgrunn fra NTNU i Trondheim der han tok mastergrad i Informatikk. Etter studiet startet han som konsulent i Bekk, der han blant annet har jobbet med ulike prosjekter hos Statens Vegvesen og Eika Forsikring.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene!

Vi har inngått et samarbeid med Voi som skal gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil. Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

Hyre hjalp Foodora på reisen fra 1200 til 5000 ansatte og bud

Foodora er en leveringstjeneste som startet i Norge med levering fra én restaurant i 2015 og utviklet seg raskt til å levere mat fra 2400 restauranter. I dag har de til og med lansert en egen dagligvarebutikk på nett med navn Foodora Market.

Se alle artikler