Enkleste alternativet for å komme meg til filmshoot

Jørgen Nordby jobber som fotograf og bruker Hyre for å komme seg til og fra jobber rundt omkring i Oslo og landet ellers.

Jørgen Nordby jobber som fotograf og bruker Hyre for å komme seg til og fra jobber rundt omkring i Oslo og landet ellers. – Går det ikke an å fly dit, kjører jeg Hyre-bil.

– Herlig! Det her blir så bra!

Jørgen Nordby er løs i avtrekkeren når han tar bilder av et Oslo-band i et lokale over Syng på Grünerløkka. Jørgen har bakgrunn fra musikkbransjen og jobber med film og fotografi forbundet med det. Han har laget musikkvideoer for blant annet Bernhoft, Dagny og Highasakite.

– Når jeg skal ut og filme eller ta bilder av musikere som er utenfor sentrum, er det enkleste alternativet Hyre. Da er det bare å bestille en bil når jeg er på vei bort til parkeringa, sette meg inn i bilen og kjøre dit jeg skal.

Nøkkelfritt

Han forteller at han brukte andre tjenester tidligere, men at det ofte ble utfordringer knyttet til overlevering av nøkkel eller å måtte stå i kø i skranken. Han synes det er hyggelig å møte folk, men noen ganger er det viktigere å få bil kjapt.

– Det er jo veldig typisk norsk å synes det er behagelig å ikke møte folk. Men ofte trenger jeg bil der og da og helst for en time siden, og da er det genialt å ha en app som Hyre hvor jeg bare kan hente meg en bil akkurat når jeg trenger det selv, sier han.

Billigere enn tog

Det er imidlertid ikke bare i jobbsammenheng fotografen bruker Hyre. Når han skal hente sønnen på Gardermoen som kommer med flyet fra Tromsø, bruker han ofte heller en Hyre-bil enn å ta tog eller buss.

– Det koster mer å ta tog eller buss fram og tilbake enn å leie en Hyre-bil i et par timer, så da gjør jeg heller det. Valget er enkelt.

Lett tilgjengelige biler

Jørgen forteller at han i jobben sin ofte jobber med mange ting samtidig og at det sjeldent er tid til å slappe av.

– Når jeg kjører bil får jeg tid til å klarne tankene, slappe av og koble ut.

Fotografen jobber også med film av lokalmat for dagligvarebransjen. På disse turene bruker han firehjulstrekkere fra Hyre for å komme seg inn til avsidesliggende gårder og setrer.

Seatene Jørgen leier har blitt en mal for hvilken type bil han har lyst til å kjøpe. Komforten, tillegsutstyret og sikkerheten i bilene gjør dem til det beste alternativet, men siden han ikke tar seg råd til å kjøpe bil, fortsetter han heller å leie.

– Det er alltid en ledig bil i nærområdet selv om de jeg pleier å leie er tatt, så det er ikke noe problem å få tak i bil når man trenger det.

Anbefalt lesing

Bli kjent med vår fullstack-utvikler Markus!

Markus er dev-teamets nyeste tilskudd og styrker Hyre på teknologi og utvikling. Han har bakgrunn fra NTNU i Trondheim der han tok mastergrad i Informatikk. Etter studiet startet han som konsulent i Bekk, der han blant annet har jobbet med ulike prosjekter hos Statens Vegvesen og Eika Forsikring.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene!

Vi har inngått et samarbeid med Voi som skal gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil. Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

Hyre hjalp Foodora på reisen fra 1200 til 5000 ansatte og bud

Foodora er en leveringstjeneste som startet i Norge med levering fra én restaurant i 2015 og utviklet seg raskt til å levere mat fra 2400 restauranter. I dag har de til og med lansert en egen dagligvarebutikk på nett med navn Foodora Market.

Se alle artikler