Hjemmelegene på hjul med Hyre

På oppdrag fra Oslo kommune har Hjemmelegene stått for testingen av 9% av alle påviste koronatilfeller i Oslo i 2020. Hjemmelegene ble bedt om å rykke inn da det brant som mest.

På oppdrag fra Oslo kommune har Hjemmelegene stått for testingen av 9% av alle påviste koronatilfeller i Oslo i 2020.

Hjemmelegene ble bedt om å rykke inn da det brant som mest. Få dager etter oppstart hadde Hjemmelegene om lag ti ganger så stor kapasitet for hjemmetesting.

Etter å ha brukt ulike løsninger for mobilitet i 2020 valgte Hjemmelegene i januar 2021 å gå fullt inn i et samarbeid med Hyre for å sikre at de hadde forutsigbar og skalerbar tilgang på elektriske biler til sine helsearbeidere.

Det ble satt opp fleksibel månedsleie på fem dedikerte biler som de kunne ha stående hos seg på Forskningsparken, samt at vi fikk laget en egen bilgruppe med bestående av 70 elektriske biler for tilleggskapasitet.

– På denne måten får de dekket grunnvolumet sitt gjennom dedikerte biler som bidrar til å holde kostnadene nede, samt at de kan spille på Hyre sitt store volum av biler som de kan leie ved behov når de trenger å ta unna toppene, sier Jon Harald Rønning, markedssjef i Hyre.

Fire dagers levering

For Hjemmelegene var det avgjørende å komme raskt i gang etter nyttår da de inngikk avtalen med Oslo Kommune for å gjøre alt av testing utenfor teststasjoner – eldre, kroniske syke og sårbare innbyggere i Oslo Kommune som ikke kan eller bør dra til en teststasjon.

– Det tok fire dager fra vi sendte bestillingen til vi hadde fem Volkswagen ID.3 levert på parkeringsplassen vår i Forskningsparken, klare til bruk gjennom Hyre-appen for alle våre ansatte. Det var ingen andre på markedet som hadde en slik smidighet og fleksibilitet som Hyre viste at de kunne levere, forteller Nicolai Skarsgård, lege og daglig leder i Hjemmelegene.

Siden oppstarten med Hyre har Hjemmelegene hatt snart over 500 leieforhold og kjørt over 55.000 km for å gjennomføre hjemmebesøk.

Anbefalt lesing

Bli kjent med vår fullstack-utvikler Markus!

Markus er dev-teamets nyeste tilskudd og styrker Hyre på teknologi og utvikling. Han har bakgrunn fra NTNU i Trondheim der han tok mastergrad i Informatikk. Etter studiet startet han som konsulent i Bekk, der han blant annet har jobbet med ulike prosjekter hos Statens Vegvesen og Eika Forsikring.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene!

Vi har inngått et samarbeid med Voi som skal gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil. Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

Hyre hjalp Foodora på reisen fra 1200 til 5000 ansatte og bud

Foodora er en leveringstjeneste som startet i Norge med levering fra én restaurant i 2015 og utviklet seg raskt til å levere mat fra 2400 restauranter. I dag har de til og med lansert en egen dagligvarebutikk på nett med navn Foodora Market.

Se alle artikler