Familiebesøk med Hyre-bil

Skal du besøke familien i helga?

Skal du besøke familien i helga? Gjør som Frida Elise Pettersen og reis med Hyre.

Frida Elise Pettersen jobber som konsulent i RAV, er 28 år og bor med samboeren sin på Torshov. De er begge to fra Vestfold, henholdsvis Sandefjord og Tønsberg, så å leie bil når de skal hjem og besøke familien funker perfekt for dem.

– Vi drar på familieturné hver gang vi drar hjem, forteller Frida og ler.

Frihet når du er framme

De to samboerne har store familier på hver sin side, så for å rekke å besøke alle, leier Frida og samboeren bil av Hyre. Det blir billigere enn tog og i tillegg står de mye friere når de har egen bil.

– Med egen bil kan vi reise rundt når vi er framme i byen også. Friheten med å ha bil når man er på besøk er genial, sier Frida.

Hun forteller at de ofte besøker besteforeldre og søsken i tillegg til foreldrene når de er på besøk.

– Det er mye enklere å ta initiativ selv til å finne på ting med nevøene våre når man har egen bil. Man slipper å være like avhengig av dem man besøker.

Leier fremfor å eie

Hun og samboeren har vurdert å kjøpe bil, men fant ut at de trenger det så sjeldent at de endte opp med å ikke kjøpe. Som et alternativ setter de isteden av 700 kroner hver i måneden til leiebilutgifter.

– Hvis vi går over dette beløpet må vi revurdere om vi skal kjøpe egen bil, men hittil har vi holdt oss godt innenfor. Det er jo mye billigere å leie enn å eie!

Frida og samboeren brukte andre bildelingstjenester tidligere, men har endt opp med å bruke Hyre isteden.

– Prisen er ganske lik, men man får nyere biler med Hyre og du slipper problemer med overlevering av nøkler på grunn av nøkkelfri bildeling, sier hun.

Vil fortsette å leie

28-åringen bruker imidlertid ikke bare Hyre til å besøke familie. Hun bruker det også til å gjøre ærend, eller til å dra på IKEA.

– Hvis vi trenger noe på IKEA kjører vi bare innom på Slependen når vi er på vei nedover mot Vestfold. Det fungerer kjempebra å leie og det er definitivt noe vi kommer til å fortsette med!

Anbefalt lesing

Bli kjent med vår fullstack-utvikler Markus!

Markus er dev-teamets nyeste tilskudd og styrker Hyre på teknologi og utvikling. Han har bakgrunn fra NTNU i Trondheim der han tok mastergrad i Informatikk. Etter studiet startet han som konsulent i Bekk, der han blant annet har jobbet med ulike prosjekter hos Statens Vegvesen og Eika Forsikring.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene!

Vi har inngått et samarbeid med Voi som skal gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil. Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

Hyre hjalp Foodora på reisen fra 1200 til 5000 ansatte og bud

Foodora er en leveringstjeneste som startet i Norge med levering fra én restaurant i 2015 og utviklet seg raskt til å levere mat fra 2400 restauranter. I dag har de til og med lansert en egen dagligvarebutikk på nett med navn Foodora Market.

Se alle artikler