Hyre reddet transporten til filmsettet

Hyre gjør jobben hans enklere.

Chris-Håvard Berge jobber som filmprodusent og er mye på reise. Hyre gjør jobben hans enklere.

I sommerbyen Kragerø ble det i sommer arrangert NM i leirdueskyting. På plass for å direktesende konkurransen var Chris-Håvard Berge i filmproduksjonsselskapet Oclin. For å lage en vellykket produksjon trengte de mye utstyr, og da trengs stor bil. Det var bare ett problem: Chris-Håvard hadde ikke stor bil.

– Heldigvis hadde jeg hørt om Hyre, så vi leide oss en varebil der, fikk med oss alt utstyret vi trengte og gjorde helgen i Kragerø til en suksess, forteller filmprodusenten fornøyd.

Krever lite planlegging

Chris-Håvard sier at en av fordelene med Hyre kontra tradisjonelle leiebilselskaper, er at man vet prisene på forhånd og at det krever så lite planlegging.

– Det er ingen overraskelser forbundet med å leie. Du vet hva det koster før du setter deg inn i bilen, i tillegg til at det er enkelt og raskt å fikse bil og komme seg på veien, sier han. Filmprodusenten setter også pris på enkeltheten med nøkkelfri bildeling og hvor raskt det går å finne en ledig bil i nærheten.

– Hvis noe plutselig skulle komme opp og man trenger bil kjapt er det ikke noe problem å finne en ledig bil, booke på trikken bort og være på vei i løpet av få minutter.

Et godt tegn

Filmprodusenten forteller en historie fra da han skulle levere utstyr over hele byen før han måtte rekke et fly fra Gardermoen til neste oppdrag. Han leide Hyre-bil, leverte alt som skulle leveres og betalte ikke mer enn 200 kroner; uten å fylle bensin.

– Hadde jeg tatt taxi hadde det blitt mye dyrere. Og regnskapsføreren har ikke klagd ennå, så det er vel et godt tegn, sier han med et smil.

Chris-Håvard er klar på én ting:

– Neste IKEA-tur skal jeg ikke ta IKEA-bussen i hvert fall. Da skal jeg leie Hyre-bil isteden!

Anbefalt lesing

Bli kjent med vår fullstack-utvikler Markus!

Markus er dev-teamets nyeste tilskudd og styrker Hyre på teknologi og utvikling. Han har bakgrunn fra NTNU i Trondheim der han tok mastergrad i Informatikk. Etter studiet startet han som konsulent i Bekk, der han blant annet har jobbet med ulike prosjekter hos Statens Vegvesen og Eika Forsikring.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene!

Vi har inngått et samarbeid med Voi som skal gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil. Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

Hyre hjalp Foodora på reisen fra 1200 til 5000 ansatte og bud

Foodora er en leveringstjeneste som startet i Norge med levering fra én restaurant i 2015 og utviklet seg raskt til å levere mat fra 2400 restauranter. I dag har de til og med lansert en egen dagligvarebutikk på nett med navn Foodora Market.

Se alle artikler