Bruk koden VOI24

Få 24 timer gratis leiebil på første leie

Last ned appen og kjør nå.
Tilgjengelig på Google PlayLast ned fra App Store

Sammen om en bedre by.

Hyre og Voi inngår samarbeid på tvers av de skandinaviske landene med mål om å gjøre det enda enklere for flere å kvitte seg med egen bil.

Samarbeidet er en integrasjon mellom Hyre og Voi som gjør det mulig å bruke flere former for transport i en bestilling.

I tillegg til at du kan parkere scooteren på parkeringsstativer ved Hyres parkeringsplasser, kan du enkelt finne Voi-scootere i Hyre-appen.

I Hyre-appens sidemeny kan du nå velge “Finn Voi-scooter” for å få opp et kart over alle Voi-scootere i nærheten - akkurat slik som du er vant med å se kartet i Voi-appen. Velg en scooter og trykk “Book med Voi” for å bli sendt videre til Voi-appen for å fullføre bestillingen og betalingen.

Så enkelt kan du leie bil med Hyre

Hyre gjør det lekende lett for deg å leie bil i Oslo, Bergen og Trondheim når du trenger. Det koster ingenting å lage bruker og du kan sitte bak rattet på under fem minutter. Bilene låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen.

Last ned og registrer deg

For å leie bil og låse opp med mobilen må du laste ned Hyre-appen og lage bruker ved å logge inn med BankID.

Velg bilen som passer deg

Du kan leie i en time eller flere døgn. Velg å plukke opp bilen umiddelbart eller reserver frem i tid. Når du er ferdig leveres bilen tilbake til plassen den tilhører.

Lås opp med mobilen

Mobilen er bilnøkkelen din, så du trenger ikke vente på noen eller stå i kø for å få nøkkel. Appen kobler seg til bilen med bluetooth og du låser opp med et enkelt tastetrykk.

Hundrevis av leiebiler i Oslo, Bergen og Trondheim

Se hvor du kan leie bil nær deg, og last ned appen for å se priser og tilgjengelighet.

Last ned appen for å leie bil