Si hei til Grupper!

En fleksibel løsning for deg som trenger en lukket bildelingsløsning, med frihet til å bestemme hvem som skal ha tilgang, hvor mye det skal koste og når bilene skal være tilgjengelig.

Hvem passer det for?

Grupper er laget for bedrifter og sameier som ønsker å ha en lukket bildelingsordning for sine ansatte eller beboere, enten de ønsker å etablere en ny, eller gjøre eksisterende flåte smartere.

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Sameier og boretslag

Enkelt, fleksibelt og helt integrert.

Sett hvem som skal ha tilgang.

Sett opp lister over hvem som skal ha tilgang eller integrer med vårt API for enkelt vedlikehold.


Bestem leieprisen selv.

Du styre hvor mye det koster å leie, og om bom, drivstoff og ekstra kilometer er inkludert. Det kan f.eks være gratis i arbeidstid og subsidierte priser om kvelden og i helg.


Skreddersy til din profil

Få tilpasset utseende av din gruppe til din profil, med riktig farger, logo og informasjon.

Fordelene med Hyre?

Med Hyre får du hele flåtesytemet levert inn i en app, hvor man reserverer, låser opp bilen og betaler kun ved hjelp av en app på telefonen.

Bilene bookes og åpnes med mobilen

Sikker tilgangsstyring med BankID

Reduserte kostnader ved utleie på Hyre

Reduser kostnadene ved å leie ut bilene på Hyre.

Om bilene skal brukes gratis av ansatte i arbeidstid, kan du enkelt gjøre de tilgjengelig for leie på Hyre sin åpne markedsplass på kveldstid, helg og i ferier for å redusere kostnadene på flåte betraktelig. Dette settes opp som automatiserte regler slik at du ikke trenger gjøre noen ting.

Beboere i Elsesro Brygge har tilgang på El-bil inkludert i prisen!

Elsesro ligger sentralt, med enkel tilgang til byen og et godt kollektivtilbud. Det er et sterkt ønske å begrense biltrafikk i området, men av og til har man allikevel behov for bil. Sameiet vil derfor disponere 3 El-biler til beboernes bruk, kjøpt og betalt – inkludert i prisen for alle som kjøper leilighet!

Hyre har sammen med Møller Bil Asker og Bærum levert biler og en egen lukket gruppe som gir sameierne mulighet til å reservere bil når de trenger det - direkte gjennom vår app.

Jeg vil vite mer