Til hytta med Hyre

August 17, 2018Sindre N. Aker

Karoline Loland bor på Sinsen og bruker Hyre til hytta på fjellet, til jobb i byen og til å komme seg til strendene i Drøbak. – Det er det enkleste alternativet til å leie bil, mener hun.

På Grønland står en svart Golf og venter på å bli plukket opp. Den kom akkurat tilbake fra et tidligere utleie, og nå er det nestemann sin tur: Karoline Loland.

– Jeg pleier å leie bil når jeg skal på hyttetur, hvis jeg skal hjem til foreldrene mine i Lier eller hvis jeg bare skal en tur på stranda i Drøbak, sier hun.

Karoline har tidligere brukt flere andre bildelingstjenester, men har endt opp med at Hyre er det enkleste alternativet.

"Det kan være bare 15 minutter fra jeg finner ut at jeg har lyst til å ta en tur et sted, til jeg er på veien i en Hyre-bil."

Kjappeste alternativ

Karoline har brukt Hyre totalt ti ganger, og bruker det én til to ganger i måneden. Hun sier det er det beste alternativet når hun trenger bil til IKEA eller andre småting.

– Siden jeg ikke har behov for bil hele tiden så da blir det bare dumt å eie egen bil som og at den bare blir stående stille.

Det som gjør Hyre ekstra attraktivt for henne er hvor enkelt det er å skaffe en bil.

– Det kan være bare 15 minutter fra jeg finner ut at jeg har lyst til å ta en tur et sted, til jeg er på veien i en Hyre-bil. Det er perfekt, sier hun.

"Bompenger, bensin og kilometer blir regnet ut automatisk og det gjør det praktisk og enkelt."

Enklest med Hyre

Karoline har brukt andre bildelingstjenester tidligere, men har gått over til Hyre nettopp på grunn av hvor enkelt det er. Hun forteller at hun måtte bruke unødvendig tid på å avtale møtetid for å overlevere nøkler før hun kunne kjøre.

– Jeg synes det er mye enklere med Hyre hvor du slipper å møte noen. Det er bare å sette seg inn og kjøre av sted.

Alt blir gjort automatisk

I tillegg trekker hun fram at teknologien bak appen gjør det intuitivt og lett å bruke. Bompenger, bensin og overkjørte kilometer blir regnet ut automatisk og det gjør det praktisk og enkelt.

– Man trenger ikke tenke på noe ekstra. Når du er ferdig med bilturen er du ferdig. No hassle. Det er det jeg setter mest pris på.

Hun bruker også Hyre i jobbsammenheng, ofte når de skal ut på et oppdrag et annet sted i byen og filme.

– Da henter jeg bilen på Carl Berners-plass, plukker opp kollegaene mine, drar til stedet vi skal filme, og leverer tilbake bilen på slutten av dagen. Det er genialt og perfekt når man ikke eier bil selv, sier hun.