Enkleste alternativet for å komme meg til filmshoot

Jørgen Nordby jobber som fotograf og bruker Hyre for å komme seg til og fra jobber rundt omkring i Oslo og landet ellers.
BedriftSeptember 27, 2018 Sindre N. Aker

Jørgen Nordby jobber som fotograf og bruker Hyre for å komme seg til og fra jobber rundt omkring i Oslo og landet ellers. – Går det ikke an å fly dit, kjører jeg Hyre-bil.


IMG 3623

– Herlig! Det her blir så bra!

Jørgen Nordby er løs i avtrekkeren når han tar bilder av et Oslo-band i et lokale over Syng på Grünerløkka. Jørgen har bakgrunn fra musikkbransjen og jobber med film og fotografi forbundet med det. Han har laget musikkvideoer for blant annet Bernhoft, Dagny og Highasakite.

– Når jeg skal ut og filme eller ta bilder av musikere som er utenfor sentrum, er det enkleste alternativet Hyre. Da er det bare å bestille en bil når jeg er på vei bort til parkeringa, sette meg inn i bilen og kjøre dit jeg skal.


Nøkkelfritt

Han forteller at han brukte andre tjenester tidligere, men at det ofte ble utfordringer knyttet til overlevering av nøkkel eller å måtte stå i kø i skranken. Han synes det er hyggelig å møte folk, men noen ganger er det viktigere å få bil kjapt.

– Det er jo veldig typisk norsk å synes det er behagelig å ikke møte folk. Men ofte trenger jeg bil der og da og helst for en time siden, og da er det genialt å ha en app som Hyre hvor jeg bare kan hente meg en bil akkurat når jeg trenger det selv, sier han.


Billigere enn tog

IMG 3604

Det er imidlertid ikke bare i jobbsammenheng fotografen bruker Hyre. Når han skal hente sønnen på Gardermoen som kommer med flyet fra Tromsø, bruker han ofte heller en Hyre-bil enn å ta tog eller buss.

– Det koster mer å ta tog eller buss fram og tilbake enn å leie en Hyre-bil i et par timer, så da gjør jeg heller det. Valget er enkelt.


Lett tilgjengelige biler

IMG 3627

Jørgen forteller at han i jobben sin ofte jobber med mange ting samtidig og at det sjeldent er tid til å slappe av.

– Når jeg kjører bil får jeg tid til å klarne tankene, slappe av og koble ut.

Fotografen jobber også med film av lokalmat for dagligvarebransjen. På disse turene bruker han firehjulstrekkere fra Hyre for å komme seg inn til avsidesliggende gårder og setrer.

Seatene Jørgen leier har blitt en mal for hvilken type bil han har lyst til å kjøpe. Komforten, tillegsutstyret og sikkerheten i bilene gjør dem til det beste alternativet, men siden han ikke tar seg råd til å kjøpe bil, fortsetter han heller å leie.

– Det er alltid en ledig bil i nærområdet selv om de jeg pleier å leie er tatt, så det er ikke noe problem å få tak i bil når man trenger det.

Anbefalt lesing

Se alle artikler