Hjemmelegene på hjul med Hyre

På oppdrag fra Oslo kommune har Hjemmelegene stått for testingen av 9% av alle påviste koronatilfeller i Oslo i 2020. Hjemmelegene ble bedt om å rykke inn da det brant som mest.
BedriftMay 05, 2021 Hyre

På oppdrag fra Oslo kommune har Hjemmelegene stått for testingen av 9% av alle påviste koronatilfeller i Oslo i 2020.


Hjemmelegene ble bedt om å rykke inn da det brant som mest. Få dager etter oppstart hadde Hjemmelegene om lag ti ganger så stor kapasitet for hjemmetesting.

hjemmelegene

Etter å ha brukt ulike løsninger for mobilitet i 2020 valgte Hjemmelegene i januar 2021 å gå fullt inn i et samarbeid med Hyre for å sikre at de hadde forutsigbar og skalerbar tilgang på elektriske biler til sine helsearbeidere.

Det ble satt opp fleksibel månedsleie på fem dedikerte biler som de kunne ha stående hos seg på Forskningsparken, samt at vi fikk laget en egen bilgruppe med bestående av 70 elektriske biler for tilleggskapasitet.

– På denne måten får de dekket grunnvolumet sitt gjennom dedikerte biler som bidrar til å holde kostnadene nede, samt at de kan spille på Hyre sitt store volum av biler som de kan leie ved behov når de trenger å ta unna toppene, sier Jon Harald Rønning, markedssjef i Hyre.

Fire dagers levering

For Hjemmelegene var det avgjørende å komme raskt i gang etter nyttår da de inngikk avtalen med Oslo Kommune for å gjøre alt av testing utenfor teststasjoner – eldre, kroniske syke og sårbare innbyggere i Oslo Kommune som ikke kan eller bør dra til en teststasjon.

– Det tok fire dager fra vi sendte bestillingen til vi hadde fem Volkswagen ID.3 levert på parkeringsplassen vår i Forskningsparken, klare til bruk gjennom Hyre-appen for alle våre ansatte. Det var ingen andre på markedet som hadde en slik smidighet og fleksibilitet som Hyre viste at de kunne levere, forteller Nicolai Skarsgård, lege og daglig leder i Hjemmelegene.

Siden oppstarten med Hyre har Hjemmelegene hatt snart over 500 leieforhold og kjørt over 55.000 km for å gjennomføre hjemmebesøk.

IMG 6349

Anbefalt lesing

Se alle artikler