Les og aksepter medlemsbetingelsene

Hei ,

Før du sender oss reservenøkkelen for installasjon av HyreConnect ønsker vi at du leser og aksepterer medlemsbetingelsene.

Som Hyre-kunde har du ingen bindingstid.

Avtalen er gjengitt i sin helhet under.

Avtale Hyre Pionér-kunde

mellom

Hyre AS (Hyre)

og

(kunden)

Hyre er en tjeneste som har som mål å gjøre det enkelt å leie ut egen bil og leie bil av andre privatpersoner og profesjonelle aktører. Denne avtalen regulerer forpliktelser, ansvaret og betingelser til partene gjennom Hyre sin avtaleperiode.

Hyres forpliktelser til kunden

I tillegg til Hyres generelle Medlemsbetingelser forplikter Hyre å installere HyreConnect i kundens bil etter at avtalen er signert.

Hyre forplikter å konvertere tilbake reservenøkkel til en funksjonell nøkkel samt demontering av HyreConnect hvis kunden ikke ønsker å fortsette avtalen.

Kundens forpliktelser til Hyre og leietakere

I tillegg til Hyres generelle Medlemsbetingelser aksepterer kunden at Hyre får tilgang til informasjon om skader på kundens bil fra tredjeparter. Dette gjelder informasjon hos forsikringsselskap og skadeverksted, og gjelder i forbindelse med skader som har skjedd i leieforhold gjennom Hyre eller av annen grunn rapporteres til Hyres skadeteam.

Varighet og Oppsigelse

Avtalen er løpende og kan sies opp av kunden når som helst ved å henvende seg til Hyre via e-post (hei@hyre.no) eller telefon (22 44 49 73).

Hyre kan si opp avtalen når som helst via skriftlig henvendelse ved brudd på Hyres generelle Medlemsbetingelser.

Priser og vilkår

Oppsett og lisens
HyreConnect3 999,-
Lisens99,- per mnd
Anslått leieinntekt (vil bli synlig i app)
Per time60-115,- NOK
Per døgn295-750,- NOK

Leieinntekt vil være avhengig av størrelse og type bil, og kan variere over tid.